ERDÉRT-Tuzsér Zrt.


ERDÉRT-Tuzsér Zrt.

ERDÉRT-Tuzsér Zrt.

ERDÉRT Facentrum, Budakeszi

ERDÉRT Facentrum, Budakeszi

ERDÉRT Facentrum, Debrecen

ERDÉRT Facentrum, Debrecen


Az ERDÉRT-TUZSÉR Zrt. Magyarország legnagyobb folyamatosan termelő fenyőfeldolgozó üzeme.

Korszerű, német, Linck gyártmányú fűrészgépünkön finomfelületű fűrészárut állítunk elő, amely kielégíti a legszigorúbb európai igényeket is. A 0,1 mm-es bevágási mérettűrés, a szinte gyalult felület kb. 50%-kal csökkenti a gyalulási veszteséget a továbbfeldolgozásnál.

A kikerülő félkész- vagy késztermék, tömör vagy hézagléces egységcsomagokban, szabványos vagy egyedi igény szerinti bevágási méretekben kerül tárolásra, illetve szállításra.

Gyaluüzemünkben korszerű hidrofejes Weinig gyalugépekkel gyártott termékeink felülete a legigényesebb bútoripari minőséggel egyenértékű. Csomagolásuk pántolással vagy fólia tekercseléssel történik.

Fontos számunkra környezetünk védelme, ezért a gyártás során keletkező melléktermékeket is hasznosítjuk: a fűrészpor és apríték az OSB vagy pellett gyártás alapanyagául szolgál, míg a fenyőkéreg és gyaluforgács energetikai és mezőgazdasági célra használható.

Termékeink a mai európai igényeknek megfelelő FSC minősítéssel rendelkeznek, mely jelzi környezetvédelmi elkötelezettségünket.

A vevői igényeket kívánság szerint friss termelésű, máglyázott (légszáraz) vagy műszárított áruval elégítjük ki. Üzemünk erőssége a nagytételű kiszolgálás. Kérésre bemártással vagy nyomás alatti impregnálással kezeljük a nyers faanyagokat. A megrendelt árukat igény esetén közúton vagy vasúton leszállítjuk.

Építőipari termékeink a törvényi előírásoknak is megfelelő teljesítménynyilatkozattal rendelkeznek, mely így a kivitelezőknek teljes biztonságot nyújt hatósági ellenőrzések során.

Saját gyártású fenyő termékeink:

Elérhetőség

ERDÉRT-Tuzsér Zrt.

4623 Tuzsér, Külterület
Telefon: 06-45/541-110
Fax: 06-45/541-119
E-mail: info.tuzser@erdert.hu
Nyitvatartás: H-P: 7:10-15:00-ig

Üzenetküldés

A név megadása kötelező!
Az e-mail kötelező!
Üzenjen...

adatkezelési szabályzat
(NAIH-75476)